брaуни take a cake
페이지 정보
작성자 Rosaline 작성일24-04-06 00:51 조회106회 댓글0건관련링크
본문
Наслади се на този непреодолимо какаов сет от 24 брауни с овесени ядки мини с орехи – неповторимо подходящ за специални поводи по всякакъв повод!
Нашето брауни ще те спечели от раз с изобилието от разтопен шоколад, наситено смлени ядки и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният сладостен карамелен аромат на какао захарта в комбинация с плътния какао и ядките придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с почти никакво брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, погръбната в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Орехи, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, брауни мъфини нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, брауни мъфини разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Нашето брауни ще те спечели от раз с изобилието от разтопен шоколад, наситено смлени ядки и нефилтрирана захар Мусковадо.
Специфичният сладостен карамелен аромат на какао захарта в комбинация с плътния какао и ядките придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е деликатно хрупкава, както традицията предписва. Това е сладкишът ни с почти никакво брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орех ядка, погръбната в… какао!
Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.
Състав: Орехи, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).
Алергените са в болд.
Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо свежо и нещо пинк. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия сладкиш. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, брауни мъфини нещо ново и нещо пинк. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, брауни мъфини разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.